About

“Enjoy the little things in life” - Motto

 Hé daar, ik ben Judith Maekelberg, de vrouw achter Yemaya. Opgegroeid met een mama die lijdt aan een chronische spierziekte, volgde ik uit nieuwsgierigheid op zestienjarige leeftijd mijn eerste massagecursus. Oorspronkelijk bedoelt als verjaardagscadeautje voor haar, maar ondertussen is sinds 2013 dit cadeautje uitgegroeid tot mijn eigen massagestudio in Opwijk.   

#MOMENTVOORJEZELF

Met Yemaya wil ik er voor zorgen dat iedereen op een rustig tempo even kan stilstaan om te luisteren naar zijn lichaam. Even weg van alles wat moet volgens de drukke maatschappij en de steeds sneller tikkende klok. Daarom maakten we bewust de keuze om in bijberoep te werken en uitsluitend op afspraak, om zo écht tijd voor elke persoon te garanderen. Daardoor zijn de plaatsen soms beperkt, maar kan ik wel maximaal inzetten op jouw ontspanning of je van a tot z begeleiden bij een huidverzorgingskuur.

#SLOWDOWN

Daarnaast staat Yemaya voor overgave, een moment waarbij je tot reflectie komt door de kalmte en rust die je voor jezelf leert creëren. Maak jezelf even los van belemmerende gewoontes, gedachten en emoties, voel wat er omgaat in je eigen lichaam en neem de tijd om even te vertragen.  Elke behandeling start met een rustmoment om even op adem te komen alvorens je op tafel gaat liggen. Soms duurt een massage ook vijf minuten langer, omdat ik voel dat jullie het nodig hebben. Of je blijft nog even liggen, alvorens je opstaat en terug keert naar de wereld. 

Yemaya. Een moment van rust. Voor jezelf.

Judith

About

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x