Summer Skin Festival

Met de start van de grote vakantie, begint ook naar goede gewoonte de start van het Rainpharma Summer Skin Festival. Misschien kijk je er al naar uit of misschien denk je: “het Summer Skin Watte”? Geen nood, we leggen het graag aan je uit!

Wat mag je verwachten?

Door elke dag voor de beste verzorging en bescherming te kiezen, geniet ook je huid volop van de zomer. Daarom zetten we in juli en augustus onze huidproducten in de spotlights. Bij elke aankoop van 5 verschillende gelaats- en lichaamsproducten krijg je van Yemaya de prachtige RainPharma eco-toilettas en accessoires cadeau ( twv €69).

Een stijlvolle must-have met 10 handige accessoires: een nagelknipper, een pincet, oordoppen, een spiegeltje, …Kleine maar handige details die je wel eens vergeet tijdens het inpakken. Met de RainPharma eco-toilettas heb je deze accessoires steeds bij wanneer je gaat logeren of er voor een paar dagen op uit trekt.

Extra open in de zomer!

Niet nodig! Waaaant … tijdens de zomermaanden organiseert Yemaya de ‘Summer Skin Evenings’. Concreet wil dit zeggen dat we elke dinsdagavond extra open zijn. Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies of boek een gratis digitaal intakegesprek. Zo haal je het meest uit je vijf aangekochte producten.

TIP: Reserveer je producten. Mail ons jouw boodschappenlijstje door. 

Doen alle producten mee aan de actie?

Raadpleeg onze zomerse brochure via onderstaande link om alle deelnemende gelaat- en lichaamsproducten te bekijken. Ja, dit jaar doen ook de lichaamsproducten mee. Je kan jezelf dus van kop tot teen verwennen!

* Voorwaarden van deze actie
Deze acties is geldig van 01/07/2020 tot 31/08/2020 in zowel fysieke winkels als online. Enkel bij aankoop van 5 verschillende producten uit de selectie in de folder én mits een minimum bedrag van €150. Geldig zolang de voorraad strekt bij Yemaya Massage. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Niet met terugwerkende kracht en niet omruilbaar in contanten.

Summer Skin Festival

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x