Massage

“The body is precious. It is our vehicle for awakening.
Treat it with care.” – Buddha

#SLOWDOWN

Bij Yemaya draait het echt om onthaasten. De minuten die vermeld staan naast de massage, is de effectieve tijd die ik nodig heb om elke massage correct te kunnen uitvoeren. Hier worden geen uitzonderingen op toegestaan. Indien gewenst wordt er na de massage een drankje en rustpauze van tien minuten voorzien. Bij elke massage reken je best ook extra tijd voor het omkleden en het afrekenen. Bijvoorbeeld: halfuurtje massage geboekt? Reken dan op ongeveer 45 minuten aanwezigheid in de zaak.

PRODUCTEN

Yemaya Massage kiest ervoor om enkel te werken met 100% Belgische en natuurlijke merken, liefst ook nog zo duurzaam mogelijk geproduceerd. De essentiële olie die ik gebruik is van een goede, zuivere kwaliteit. Deze oliën bevatten enkel natuurlijk ingrediënten, maar toch is het mogelijk dat je huid hierop reageert. Ook natuurlijke ingrediënten kunnen reacties uitlokken, denk maar aan mensen die allergisch zijn aan bv. aardbeien.

Heb je twijfels of je allergisch bent? Geef dit gerust op voorhand aan en dan testen we het product eerst op de binnenkant van je arm, alvorens aan de massage te beginnen. Voor iedere massage kan je een geur naar keuze kiezen uit onze aromatherapiebar. Zo past de olie telkens bij jouw ‘mood’ van de dag.

Vanaf 1/01/2023 zijn onze prijzen gewijzigd. Je kan hieronder de lijst bekijken.

TRADITIONELE MASSAGES

Deze massages zijn de meeste gekende en bestaan uit relaxerende en stimulerende technieken om de spieren te ontspannen en de afvalstoffen af te voeren. Deze massage is verkrijgbaar per zone of voor het hele lichaam. De klant kan hierbij aangeven welke zone meer aandacht vraagt (vb. nek & schouders).

Tarieven

Rug & nek (30 min.) – €45
Rug & been (30 min.) – €45
Gelaat & hoofdhuid (30 min.) – €45
Voet & been (30 min.) – €45
Volledig lichaam (60 min.) – €75
Volledig lichaam (90 min.) - €150

CHINESE HOOFD-NEK-SCHOUDER MASSAGE

Drukpuntmassage volgens de principes van de traditionele Chinese massage ‘tui-na’ om zo energetische harmonie te creëren tussen onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Wordt uitgevoerd met weinig of geen olie.

30 min – €45

FIBROMYSSAGE

Een massagevorm die probeert om de pijn te verzachten en de negatieve gevoelens te verminderen bij patiënten met Fibromyalgie. Deze reumatische aandoening wordt gekenmerkt door 18 pijnpunten die ervoor zorgen dat het lichaam voortdurend onder een vorm van stress staat. Deze stress zorgt voor neveneffecten zoals slapeloosheid, concentratieproblemen, verzwakt immuunsysteem, darmklachten, hoofdpijn en sombere of angstige gevoelens. 

Deze behandelvorm kan opgedeeld worden in drie delen: eentje om de nachtrust mee te verbeteren, eentje om de zware spierpijn en algemene stijfheid te verlichten en eentje om hoofdpijn te verminderen. Ook mensen zonder Fibromyalgie kunnen gebaat zijn bij deze massage.

45 minuten – tegen hoofdpijn - €60
45 minuten – tegen pijn - €60
45 minuten – verbetering nachtrust - €60

HOTSTONE MASSAGE

Klassieke massage die wordt afgewerkt met warme Basaltstenen.  De stenen stimuleren de innerlijke warmte en bevorderen zo de mobiliteit en de lymfestroom. Wordt uitgevoerd met een warme basisolie. Opgelet: deze massage wordt niet uitgevoerd bij zomerse temperaturen hoger dan 25°.

60 min – €90
90 min – €110

SHEA MASSAGE

Holistische massage met voedende karitéboter om de huid te hydrateren en het huid-genezingsproces te bevorderen. Keuze uit drie geuren: groene thee, neroli en oriental.

60 min. – €80

YEMAYA MASSAGE

Ayurvedische massage die gewrichtspijnen, vermoeidheid & rusteloosheid verzacht door de energie in het lichaam terug in balans te brengen. Een zachte massage die eerst aan de linkerkant van het lichaam wordt uitgevoerd en vervolgens aan de rechterkant.

60 min – €90

LYMFEDRAINAGE

Speciaal voor mensen die last hebben van vocht- en vetophopingen, cellulitis, verslapt huidweefsel, zware benen of slechte bloedcirculatie ontwikkelde Gerard Klapp een toestel voor lymfedrainage. Het toestel geeft een drukpulsmassage op één of meerdere zones tegelijkertijd en de geïntegreerde warmte-inductie zorgt voor een beter lichaamsgevoel.

Per beurt (30 min) – €30
Per kuur (6x 30 min) – €179
Per jaarabonnement (12 + 1 gratis) – €360

Massage

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x