Yemaya

“Enjoy the little things in life”

Hé daar, ik ben Judith Maekelberg, de vrouw achter Yemaya. Opgegroeid met een mama die lijdt aan een chronische spierziekte, volgde ik uit nieuwsgierigheid op zestienjarige leeftijd mijn eerste massagecursus. Wat oorspronkelijk begonnen is als verjaardagscadeautje, is ondertussen uitgegroeid tot mijn eigen massagestudio in hartje Opwijk.  

#RUSTVOORJEZELF

Met Yemaya wil ik er voor zorgen dat iedereen op een rustig tempo even kan stilstaan om te luisteren naar zijn lichaam. Even weg van alles wat moet volgens de drukke maatschappij en de steeds sneller tikkende klok. Daarom maakten we bewust de keuze om uitsluitend op afspraak te werken, om zo écht tijd voor elke persoon te garanderen. Reserveren is dus een must, want zo kan ik maximaal inzetten op jouw ontspanning of je van A tot Z begeleiden bij een huidverzorgingskuur.

#SLOWDOWN

Yemaya staat voor overgave. Een moment waarbij je tot reflectie komt door de kalmte en rust die je voor jezelf leert creëren. Maak jezelf even los van belemmerende gewoontes, gedachten en emoties, voel wat er omgaat in je eigen lichaam en neem de tijd om even te vertragen.  Elke behandeling start met een rustmoment om even op adem te komen alvorens je op tafel gaat liggen. Soms duurt een massage ook vijf minuten langer, omdat ik voel dat jullie het nodig hebben. Of je blijft nog even liggen, alvorens je terug keert naar de buitenwereld. 

Liefs,

Judith

Yemaya

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x