Gelaatsverzorging

Voor elke gelaatsverzorging kijk ik naar de conditie van je huid en maak ik een analyse om zo indien nodig mijn aanpak aan te passen aan je huidbeeld op dat moment. Elke verzorging bestaat uit een reiniging, een dieptereiniging, een masker en een afwerking met dag- of nachtcrème. Indien gewenst, kan je hierbij een epilatie van de wenkbrauwen toevoegen. 

Yemaya wil samen met jou je huidbeeld verbeteren en terug je natuurlijk schoonheid naar boven brengen. Om die reden brengen wij dus geen schmink aan na de verzorging. Zonde om een pas gereinigde huid meteen terug te verstoppen onder chemische troep, vind je ook niet?

In de zaak werken we uitsluitend met het Belgische merk Rainpharma. Deze verzorgingslijn is 100% plantaardig en bevat dus geen chemische toevoegingen, kleurstoffen of bewaarmiddelen. Uniek aan dit Belgische merk is dat alle maskers dan ook à la minute op maat gemaakt worden. Hierdoor kan jouw gelaatsverzorging telkens net dat tikkeltje anders aanvoelen.

Huidverbetering en relaxatie gaan hand in hand bij Yemaya. We zijn niet voor niets gespecialiseerd in massages. Je alleen achterlaten in de cabine is bij ons een grote no-go. Tijdens het intrekken van het masker trakteren wij jou op extra ontspanning dankzij een heerlijke massage (hoofd, nek, handen of voeten) of kan je genieten van een verkwikkend voetbad. Kwestie van je hoofd even volledig leeg te maken. 


Tarieven

30 minuten – € 55
60 minuten – € 85
90 minuten – € 110


Gelaatsverzorging

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x