Huidverbetering

“There are only two mistakes one can make:
not going all the way, and not starting.”


Heb jij een huidprobleem waar je niet vanaf geraakt? Verstop je je gelaat onder een dikke laag make-up bij een slechte dag?  STOP! Je gelaat is het eerste wat mensen zien en dus ontzettend belangrijk om deze de aandacht te schenken die ze verdient. Heb je last van huidproblemen zoals acné, couperose, psoriasis, … tijd om een versnelling hoger te schakelen! Hoe? Met een huidverbeteringskuur. 

Voor zo’n kuur kom je best langs in de zaak en nemen we de tijd voor een uitgebreide intake. Samen overlopen we je huidig reinigingsritueel, welke producten je gebruikt, welke huidproblemen je ervaart, wat je dagritme is en of je allergisch bent aan bepaalde zaken. Uit deze intake maken we een eerste analyse, creëren we een actieplan en gaan we samen aan de slag om je huid te verbeteren én vooral op lange termijn terug gezond te maken en te houden. 

Een huidkuur bestaat uit 4 of 8 opeenvolgende professionele gelaatsverzorgingen. Ofwel ééntje om de twee weken ofwel een keer per week, afhankelijk van de conditie van je huid. Zo kunnen we je huid goed opvolgen en je stappenplan bijsturen waar nodig. Daarnaast vullen we dit programma aan met producten voor thuisgebruik en eventueel enkele voedingssupplementen. Een gezonde huid is immers hard werken en bereik je niet met enkel af en toe een ‘magisch crèmeke’ te smeren.


Tarieven

Huidkuur 4 behandelingen (om de 2 weken): € 299
Huidkuur 8 behandelingen (elke week): € 599

Huidverbetering

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x